De coronacrisis is nog niet voorbij, maar wij blijven niet bij de pakken neerzitten. Columbus biedt nu namelijk meeneem- en afhaalgerechten aan. Wij staan tijdens de hele week ’s middags voor je klaar en op zaterdag en zondag ook ’s avonds.

Je kunt op maandag- tot en met zondagmiddag ons dagmenu bestellen en op zaterdag en zondag heb je daarnaast ook de keuze uit enkele à-la-cartegerechten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een drankje en een (luxueuze) aperobox. Het volledige menu vind je via de knoppen hieronder.

We leveren gratis in Middelkerke, maar je kunt je maaltijd ook bij ons komen afhalen op afspraak. Bestellen kan via telefoon (0495 30 45 81), WhatsApp, mail (columbus.middelkerke@belgacom.net) of via de twee knoppen hieronder. Hou zeker ook onze Facebook-pagina in de gaten voor meer updates!

 Dagmenu bestellen                                 À la carte bestellen