Van 9 tot 11 november knalden de flessen, want toen brachten de champagneboeren van Epernay hun jaarlijkse bezoek aan Middelkerke voor het Champagneweekend. Voor de gelegenheid werdt De Branding omgetoverd tot een champagnedorp, kregen de straten een champagne-‘touch’ en werd er in heel wat restaurants een champagnemenu geserveerd. Naar goede traditie deden wij ook weer mee!

Als je een ‘gewone’ champagnedegustatie of champagnemenu maar saai vindt, dan waren de ‘champagneduik’ of ‘champagneparty’ misschien meer iets voor jou. Of je kon ook je dansbeentjes losgooien tijdens de andere optredens, met een glaasje op gaat dat nog net iets makkelijker dan anders. Hopelijk ben je niet vergeten een champagneselfie te maken!

De 22ste editie was een knaller van formaat! Het volledige programma van het champagneweekend vind je hier. Wie zijn tafeltje bij Bistro Columbus gereserveerd had, kon genieten van ons overheerlijke champagnemenu. Volgend jaar verrassen we je graag weer!

Champagnemenu 2019