Trek je cowboylaarzen en -hoed al maar aan, want het Countryfestival van Middelkerke komt eraan! Of volgende zomer toch alleszins… Van 23 tot 25 augustus stond Middelkerke namelijk volledig in het teken van zon, zee en countryvibes. En ook voor de liefhebbers van Bluegrass, Roots en USA was er maar één place to be. Volgend jaar doen we dat trouwens graag over!

Zonder muziek natuurlijk geen countryvibes, vandaar maakten enkele kleppers uit de countrywereld Middelkerke onveilig: Charlie McCoy, Ramblin’ Boots, The Young River, Cousin Hatfield, Antoinette & The Bluebonnets en nog veel meer.  De volledige line-up van het countryfestival ontdek je hier.

Maar ook aan wie z’n dansbenen even wat rust wilde gunnen, was gedacht. De grote tent verlaten en op een terrasje neerploffen, behoorde tot de mogelijkheden, net als de streetmarket gaan verkennen, Amerikaanse trucks gaan bewonderen of je helemaal geven tijdens één van de workshops. Alsof dat nog niet genoeg was, stond er ook kermis.

Jiiihaaaaaaa!