Een dagje naar zee, dat is sowieso al ‘kweetniehoeleuk’. Toch heeft het gemeentebestuur van Middelkerke iets gevonden om het nog beter te maken: op 16 en 17 juli werd hier voor de deur namelijk ‘kweetniehoeleuk’ georganiseerd. Met behulp van springkastelen, trampolines, hindernissenparcours en andere attracties werd de zeedijk tijdelijk omgebouwd tot een heus speelparadijs voor kinderen. Met een dagspeelbandje van 6 euro waren ze één dag zoet, met een tweedagenbandje van 10 euro twee hele dagen.

Het initiatief zorgde vooral bij het jonge geweld voor een hoop plezier. Voor het amusement van degenen die net de oud waren om mee te spelen, waren wij er gelukkig nog.

‘Kweetniehoeleuk’ was een succes, daarom gaat de tweede editie van deze zomer op 6 en 7 augustus door in Westende. De editie voor ouderen blijft bij ons doorgaan, dus wees welkom!