Als de gezonde zeelucht je niet kon overtuigen om naar het zeetje te komen, dan kon de ‘langste biertoog van België’ dat misschien wel. In het weekend van 14 tot 16 juni was het namelijk weer zover. Voor onze deur vond naar jaarlijkse traditie ‘Bier aan zee’ of beter ‘Bierweekend 2.0’ plaats.

Een korte samenvatting (mocht je het niet meer weten): gezelligheid, veel volk, optredens, een zomerse sfeer, animatie voor de hele familie, gastsprekers en bier – veel én kwalitatief bier. Er werd geproefd, geklonken, gelachen, genoten en gedronken. Bovendien werd de Seaking Tripel, een pittige Noordzeetripel met zeewier, aan het grote publiek voorgesteld.

Ook bij ons was er nóg meer te beleven dan anders: onder het goedkeurende oog van het publiek gaven dansorkestduo Just 4 You en zanger-toetsenist-accordeonist Cliff het beste van zichzelf. En alsof dat nog niet genoeg was, ging het dak van onze feesttent er moeiteloos af met zanger William.

De afwezigen hadden dus ongelijk, maar volgend jaar een nieuwe kans! Wij beginnen nu al af te tellen…