De laatste rechte lijn naar het einde van het jaar is alweer ingezet. Als de dagen korter en kouder worden, weten we namelijk dat we stilletjes kunnen beginnen uitkijken naar een spetterend nieuwjaar!

Of je nu een feestje op de planning hebt staan, graag op je gemak thuisblijft of … Bistro Columbus helpt je er graag een leuke en vooral lekkere avond van maken. Met ons afhaalmenu tover je zonder veel moeite een heerlijk diner op tafel.

Vier koude hapjes van de chef, een hoofdgerecht met zalm of wildpaté, een stoofpotje van wild en een trio van desserten. Vuurwerk voor je smaakpapillen, en dat slecht voor 29 euro per persoon. Per twee menu’s is er trouwens één fles wijn inbegrepen.

Loopt het water je al in de mond? Bestellen kon tot 29 december en op 31 december (tussen 13 en 15 uur) staat het lekkers voor je klaar.

 

afhaalmenu2019 pdf