Van 9 tot 11 november knallen de flessen, want dan brengen de champagneboeren van Epernay hun jaarlijkse bezoek aan Middelkerke voor het Champagneweekend. Voor de gelegenheid wordt De Branding omgetoverd tot een champagnedorp, krijgen de straten een champagne-‘touch’ en wordt er in heel wat restaurants een champagnemenu geserveerd. Naar goede traditie doen wij ook weer mee!

Als je een ‘gewone’ champagnedegustatie of champagnemenu maar saai vindt, dan zijn de ‘champagneduik’ of ‘champagneparty’ misschien meer iets voor jou. Of kom je dansbeentjes losgooien tijdens de andere optredens, met een glaasje op gaat dat nog net iets makkelijker dan anders. Wat je ook doet, vergeet alleszins geen champagneselfie te maken!

De 22ste editie wordt een knaller van formaat! Het volledige programma van het champagneweekend vind je hier. Reserveer alvast je tafeltje bij Bistro Columbus, zo ben je zeker dat je kunt komen genieten van ons overheerlijke champagnemenu. Net als vorig jaar staat er wild op het menu.

Champagnemenu 2019